Kuka minä olen ja miksi perustin FEW:n?

Hei! Olen Matilda 21-vuotias yrittäjä, äiti ja opiskelija Kokkolasta. Perustin FEW Events yritykseni maaliskuussa 2020. 

Olen aina tiennyt, että haluan olla yrittäjä. Minun perheellä on yritys jossa olen työskennellyt pienestä pitäen. Eli sanoisin, että yrittäjyys on tässä tapauksessa sukuvika. Kun perheeni yksi yritys lopetettiin ja jäin sen jälkeen äitiyslomalle mietin, että mitähän ihmettä alkaisin yrittämään. Minulla oli kova palo päästä tekemään jotain itselleni ja tottakai teille. Mietin ja pohdin, että missä olen hyvä ja mitä haluan tehdä. Totesin itselleni, että olen erittäin kiinnostunut yrittämisestä ylipäätään ja siitä minulla on myös kokemusta sekä paljon tietämystä. Lisäksi tajusin, että kotikaupungistani puuttuu ihanat tapahtumat ja tästä yhdistelmästä syntyi FEW Events. Haluan kannustaa naisia yrittäjyyteen ja tukea heitä yrittäjyyden mutkikkaalla mutta erittäin antoisalla matkalla. 

Toivon, että pystyn auttamaan mahdollisimman monta naista, jotka haaveilevat yrittäjyydestä eivätkä vielä tiedä miten edetä. Tulen inspiroimaan ja auttamaan naisia tapahtumien, somen, webinaarien ja koulutusten avulla. Haavena on myös rakentaa verkkovalmennus yrittäjyydestä haaveileville naisille. 

Tulen kirjoittamaan tänne blogiin paljon vinkkejä, joista on toivottavasti paljon hyötyä teille. 

Kiitos, että olet matkallani mukana!

<3 Matilda

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista