FEW EVENTS

"Hei! Olen Matilda 21-vuotias yrittäjä, äiti ja opiskelija. Olen aina halunnut olla yrittäjä ja saatuani ensimmäisen lapseni, alkoi ajatus ihan ikiomasta yrityksestä kehittyä päässäni. Olin siihen asti tutustunut perinpohjaisesti yrittämiseen perheeni yrityksen kautta. No, se ajatus omasta yrityksestä kehittyi takaraivossa ja maaliskuussa 2020 uskalsin vihdoin ottaa ison askeleen ja perustaa FEW Eventsin. 

FEW Events syntyi auttamisen halusta, tarpeesta sekä yhteisön kaipuusta. Idea yritykseen tuli siitä, kun tajusin, että naisten sekä äitien tulisi tukea toisiaan. Olin kokenut äitiyden varjopuolia: ikäviä kommentteja kasvatuksesta, arvostelemista ja henkilökohtaisuuksiin meneviä mielipiteitä. Ymmärsin, että en halua itse ikinä aiheuttaa toiselle äidille tai naiselle näitä tunteita ja sen takia halusin perustaa tämän yhteisön. Halusin, että naiset ja äidit tukevat toisiaan eivätkä työnnä toisiaan alas. Huomasin samalla, että kotikaupungistani puuttuu pienet yhteisölliset tapahtumat. Yhdistämällä kannustavan naisyhteisön sekä tapahtumat syntyi FEW Events. Yhteisölliset tapahtumat naisille, joissa tuetaan ja kannustetaan toisiamme! Tapahtumien lisäksi olen kehittänyt palveluita ja tuotteita osaamiseni ympärille. Haluan auttaa ja kannustaa naisia yrittäjyydessä ja tämän myötä syntyi FEW BUSINESS, joka tarjoaa työkaluja yrittämiseen. Rakastan myös olla ihmisten kanssa ja minulla on pitkä kokemus asiakaspalvelusta, joten tarjoan myös FEW SERVICES- palveluita eli asiakaspalvelua, myyjän- ja promoottorintöitä yrityksille. Jotta tämä kaikki ei tuntuisi jo tarpeeksi sekavalta, niin myyn verkkokaupassa FEW BRÄNDI ja FEW LEATHER- sarjan tuotteita. 

Luonteeni kuvastuu hyvin tuosta ylläolevasta tekstistä: paljon sekavaa asiaa. Mutta näissä asioissa olen hyvä ja näitä asioita haluan tehdä. Eli kun ja jos alat yhteistyöhön kanssani, niin lupaan, että kaiken mitä teen niin teen kunnolla ja suoraan sydämestä, sillä tätä minä todella haluan tehdä! <3"

Matilda

Few Eventsin perustaja