REKISTERISELOSTE

TIETOSUOJASELOSTE 10.5.2020

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

FEW Events

Y-tunnus: 3122784-9

Mosalantie 6

67600 Kokkola

matilda@fewevents.com

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli ja asioidessa käytetty valuutta. 

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa. 

Mihin henkilötietoja käytetään? 

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteiden hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu. 

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset. 

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään? 

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. 

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin, kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi. 

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokaupan toiminnan mahdollistamiseksi. 

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus

GDPR tietosuojaseloste/FEW Events

Tämä seloste kertoo tarkemmin, mitä tietoja asiakkaat antavat yritykselleni ja miten niitä säilytetään. 

Asiakkaat antavat omat tietonsa tilatessaan FEW Eventsin verkkokaupasta tuotteita tai tapahtumalippuja. Verkkokaupan osoite www.fewevents.com. Saamamme tiedot ovat yleensä: nimi, puhelinnumero, yrityksen tai yhteisön nimi (jos sellainen on ilmoitettu), postitusosoite sekä sähköpostiosoite. Tiedoissa saattaa näkyä myös IP-osoite, joka tulee verkkokauppatarjoajan (Shopify Inc.) kautta, eikä sillä ole meille mitään käyttöä. Emme käytä tietoja profilointiin. 

Asiakkaiden tietoja käytetään tuotteiden postittamiseen, jolloin asiakkaan tiedot menevät myös Postille. Puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta tarvitaan pakettilähetyksiin, jotta posti voi ilmoittaa paketin saapuvaksi. Asiakkaan sähköpostiin menee myös tilausvahvistus, tieto toimituksesta sekä kuitti. 

Tapahtumissa käytämme Izettle-maksulaitetta. Kuittia varten asiakas antaa halutessaan joko puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen, johon kuitti lähetetään. Näitä tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen ja nämä tiedot säilyvät salasanasuojauksen takana Izettlen arkistossa. 

Laskutusasiakkaiden tiedot ovat salasanasuojauksen takana verkkolaskut.fi järjestelmässä. 

Arvostamme yksityisyyttäsi ja käytämme tietojasi luottamuksellisesti. Tietojasi säilytetään asiakassuhteen ajan sekä kirjanpitolain vaatimusten mukaisesti. Tilitoimistona toimii Kokkolalainen Afecta Oy.

Asiakkaanamme sinulla on oikeus tarkistaa tietosi, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, vaatia niitä poistettaviksi sekä valittaa niistä. Saat pyytäessäsi kaikki tiedot mitä meillä sinusta on, mutta siihen saattaa kulua enintään 30 päivää. Jos haluat perua uutiskirjeesi, ilmoita siitä meille osoitteeseen matilda@fewevents.com.

Tietojasi ei luovuteta eikä myydä eteenpäin, emme profiloi emmekä käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon. 

Matilda 

FEW Events